komponén OEM

Pondok Description:

Pedaran Bahan: AISI 304 / AISI316 / 45 # / 40Cr / 42CrMo / tambaga / alumunium ...... Piece beurat: 0.05-100KG Téhnologi: Ti bar / rod / pelat ...... perlakuan Surface: Knurling / plating ...... Aplikasi: mesin Tatanén / Ladang industri mesin / mesin kadaharan / kimiawi. Husus: Sesuaikeun nurutkeun gambar na sampel


jéntré produk

Tags produk

Pedaran
Bahan: AISI 304 / AISI316 / 45 # / 40Cr / 42CrMo / tambaga / alumunium ......
Piece beurat: 0.05-100KG
Téhnologi: Ti bar / rod / pelat ......
perlakuan Surface: Knurling / plating ......
Aplikasi: mesin Tatanén / Ladang industri mesin / mesin kadaharan / kimiawi.
spésifik: Sesuaikeun nurutkeun gambar na sampel


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!