Klep Cover, Lost lilin Casting Bagian, Kongrés Shell - Weiwo
  • Irregular components customizing
  • pakakas
  • 5-Axis machining center boring

saha kami

Weiwo parantos ngiringan suku cadang mesin dina 10 taun, urang ngahasilkeun numutkeun gambar atanapi sampel pelanggan, damel sapinuhna pikeun nyumponan pamundut unggal palanggan. Tim insinyur kami tetep tetep sumanget kana desain téknis unggal komponén sareng yakin dina cara anu leres sareng panghandapna biaya ngalakukeun produk anu pangsaéna, urang ngagaduhan tanggel waler pikeun masihan unggal palanggan pikeun pangrojong téknis sareng saatos jasa penjualan, kami bakal janten mitra kerja anu paling haneut dina jalan kahirupan.

Diajar deui

naha milih kami

  • Kauntungannana

    Kauntungannana

    1. Kami bakal akurat ngaropea pikeun nyayogikeun kabutuhan perusahaan anjeun. 2. Amanah mangrupikeun prioritas, janten kami nawiskeun pangrojong téknis sateuacanna sareng sampel tanpa biaya tambahan. 3. Kami ngajamin pamekaran gancang sareng kualitas luhur pikeun harga paling kalapa 4. Paduli kuantitas urutan anjeun bakal réngsé. 5. Anjeun tiasa ngahubungan kami iraha waé sareng ngaharepkeun aya masalah anu dilereskeun. Kapuasan anjeun prioritas utama kami.
  • Sudut pandang

    Sudut pandang

    Ti saprak 2010, Weiwo parantos tumuh nuhun ka pengrajin master kami sareng bisnis kontinyu tina klien kami anu wareg. Kami ngamajukeun inovasi kontinyu ngajamin sanajan pang luhurna ekspektasi bakal kabebanan.
  •  alus namina

    alus namina

    Diadegkeun ti saprak 2010, kami parantos bertumbuh sacara lokal sareng gaduh kahormatan pikeun ngalih sacara internasional. Dinten ayeuna sababaraha palanggan luhur kami cicing di Éropa sareng Amérika. Kami gaduh kareueus pisan ka pengrajin master kami sareng di tukeran aranjeunna ngubaran unggal produk kalayan hormat.

Produk Artikel

nempo sakabeh produk

Company kami

Diajar deui
WhatsApp Online Chat!