Tutup Cover, Lost Wax Casting Parts, Pump Shell - Weiwo
  • Irregular components customizing
  • peralatan
  • 5-Axis machining center boring

sing kita

Weiwo wis nggunakake alat ganti cadhangan mesin presisi suwene 10 taun, kita ngasilake miturut gambar utawa sampel pelanggan, bisa rampung kanggo memenuhi panjaluk saben pelanggan. Tim insinyur kita tetep semangat kanggo desain teknis saben komponen lan yakin kanthi cara sing bener lan paling murah biaya nindakake produk paling apik, kita duwe tanggung jawab kanggo menehi dhukungan teknis saben pelanggan lan sawise layanan sales, kita bakal dadi mitra kerja sing paling anget ing dalan urip.

sinau More

kok milih kita

  • Kaluwihan

    Kaluwihan

    1. Kita bakal kanthi pas kanggo ngatur kebutuhan perusahaan sampeyan. 2. Trust minangka prioritas, mula nawakake dhukungan teknis lan conto sadurunge tanpa biaya tambahan. 3.Kami njamin pangembangan cepet lan kualitas tinggi kanthi rega paling kompetitif 4. Tanpa preduli jumlah pesanan sampeyan bakal rampung. 5. Sampeyan bisa ngubungi kita sawayah-wayah lan pengin ana masalah sing bisa didandani. Kepuasan sampeyan dadi prioritas utama.
  • Perspektif

    Perspektif

    Wiwit taun 2010, Weiwo saya tambah akeh amarga dadi pengrajin utama lan bisnis terus-terusan saka klien sing kepenak. Kita terus maju kanthi inovasi sing njamin yen pangarep-arep sing bakal ditindakake.
  •  Reputasi

    Reputasi

    Madeg wiwit taun 2010, kita wis tuwuh sacara lokal lan duwe kehormatan kanggo pindhah internasional. Saiki sawetara klien utama sing manggon ing Eropa lan Amerika. Kita bangga banget karo pengrajin master kita lan kanthi ijol-ijolan, dheweke ngurmati saben produk kanthi hormat.

Products Bintang

ndeleng kabeh produk

Company kita

sinau More
Tampilan Online Chat!